Sport

Impresivni nastupi Igora Karačića na Europskom prvenstvu u Poljskoj privukli su pažnju javnost

Impresivni nastupi Igora Karačića na Europskom prvenstvu u Poljskoj privukli su pažnju javnosti, a analitičar community portala Tribina.hr Losovius naglašava po čemu je ovaj organizator igre poseban i ključan za igru reprezentacije…


Na Tribini.hr posljednje utakmice hrvatske repretentacije izazvale su pozitivne reakcije, a posebno igra neočekivanog junaka Igora Karačića koji se probio u prvi plan i bit će iznimno važan protiv Francuske. Korisnik Losovius analizira što je to posebno kod ovog 27-godišnjaka:

‘Iako ne igra puno kao ostali, ključan čovjek našeg napada je Igor Karačić, koji je doista fantastičan u posljednje dvije utakmice, a bio je razlika i u drugom poluvremenu protiv Bjelorusije. Pa koje to stvari daje Karačić, a ranije ih nismo imali?

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: hrvatskareprezentacija.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close