VijestiPolitika

Imovinska kartica ministra Paladine: Za kredite mjesečno daje više od 50 tisuća kuna

Objavljena je imovinska kartica novog ministra prostornog uređenja Ivana Paladine koja ima brojne nejasnoće te je otvorila brojna pitanja.


Ministar Paladina se do sada bavio investicijama, vodio je IGH koji je kupio ruski poduzetnik Sergej Gljadelkin, ima udio u projektu Kupari, ima malu tvrtku Delta savjetovanje itd.

Uz plaću ministra od 18.432 kune, Paladina je naveo kako od imovine i imovinskih prava mjesečno uprihodi još 19.276 plus 76.500 kuna.

Supruga mu je zaposlena u njegovoj tvrtki Delta savjetovanje za plaću od 4000 kuna, ali i ona ima mjesečni dodatni prihod od imovine od 19.276 kuna.

Ministar ima puno kredita. U Podravskoj banci je digao ove godine kredit od 10,1 milijuna kuna i za mjesečnu ratu treba izdvojiti 41.937 kuna. Kada se na to pridoda i kredit za stan od 305.000 eura koji je digao u istoj banci i rata mu je oko 9.200 kuna, ministar samo za rate kredita mjesečno treba izdvojiti 51.142 kune.

Naveo je s druge strane da ima i potraživanje od čak 19,4 milijuna kuna, ali nije naveo od koga potražuje silne milijune, tj. tko mu je ostao dužan.

Paladina ima stan u Zagrebu od skoro 120 četvornih metara. Naveo je da posjeduje i brod vrijedan 255.000 kuna, a supruga automobil Mercedes iz 2014. godine vrijedan 90.000 kuna.

Paladina ima desetke tisuće četvornih metara građevinskog zemljišta i oranica u slavonskoj općini Beravci koje navodi da je kupio zaduženjem, prihodom od kapitala, svog rada i drugih prihoda.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close