Ličko-senjska županijaKultura

Imenovanja i razrješenja u Gospićko-senjskoj biskupiji

ODLUKOM BISKUPA KRIŽIĆA

Odlukom gospićko-senjskog biskupa mons. Zdenka Križića došlo je do novih imenovanja, premještaja i razrješenja u Gospićko-senjskoj biskupiji:


-preč. dr. Željko Blagus razriješen je službe excurrendo upravitelja župa Sv. Ivana Krstitelja u Tounju i Sv. Mihovila Arkanđela u Tržić-Kamenici. I dalje će vršiti službu župnika župe Sv. Josipa u Josipdolu (221/2020).

-vlč. Josip Štefančić razriješen je službe župnika župe Sv. Križa u Ogulinu te je imenovan župnikom župe Sv. Ivana Krstitelja u Tounju i excurrendo upraviteljem župe Sv. Mihovila Arkanđela u Tržić-Kamenici (222/2020).

-vlč. Nikola Prša razriješen je službe župnog vikara u župi Uznesenja BDM u Senju i drugim župama kojima se upravlja iz Senja te je imenovan župnikom župe Sv. Križa u Ogulinu (223/2020).

-vlč. Antun Luketić razriješen je službe župnika župe Uznesenja BDM i upravitelja Svetišta Gospe od Čudesa u Oštarijama kod Ogulina i excurrendo upravitelja župe Uzašašća Isusova u Cerovniku te je imenovan sužupnikom župe Sv. Nikole b. na Udbini, pastoralnim pomoćnikom u župi Sv. Jurja, mč. u Podlapači kao i Svetištu hrvatskih mučenika na Udbini (224/2020).

-vlč. Pejo Ivkić razriješen je službe župnika župe Uznesenja BDM u Brinju i excurrendo upravitelja župa Sv. Antuna Padovanskog u Letincu i Sv. Ivana Krstitelja u Lipicama te je imenovan župnikom župe Uznesenja BDM i upraviteljem Svetišta Gospe od Čudesa u Oštarijama kod Ogulina i excurrendo upraviteljem župe Uzašašća Isusova u Cerovniku (225/2020).

-vlč. Josip Tomljanović razriješen je službe župnog vikara u župi Sv. Križa u Ogulinu te Vas je imenovan župnikom župe Uznesenja BDM u Brinju i excurrendo upraviteljem župa Sv. Antuna Padovanskog u Letincu i Sv. Ivana Krstitelja u Lipicama (226/2020).

-vlč. Bruno Lovaković, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u župi Sv. Križa u Ogulinu (227/2020).

-preč. Nikola Turkalj razriješen je službe upravitelja župe Sv. Martina, b. u Brušanima (233/2020) i službe predstojnika Katehetskog ureda Gospićko-senjske biskupije (237/2020).

-mons. Marinko Miličević razriješen je službe duhovnog pomoćnika u katedralnoj župi Navještenja BDM u Gospiću te je imenovan excurrendo upraviteljem župe Sv. Martina, b. u Brušanima (234/2020) i predstojnikom Katehetskog ureda Gospićko-senjske biskupije (238/2020).

-vlč. Domagoj Tujmer, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u katedralnoj župi Navještenja BDM u Gospiću (235/2020).

-vlč. Igor Lulić, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u župi Uznesenja BDM u Senju i župama kojima upravlja senjski Župnik (236/2020).

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close