Grad ZagrebScena

Imenovani članovi Upravnog odbora VERN’ Alumni udruge

Skupština VERN’ Alumni udruge je na plenarnoj sjednici 21. veljače potvrdila članove Upravnog odbora te su utvrđene aktivnosti koje će Udruga provoditi s ciljem doprinosa društvenom, akademskom i gospodarskom razvoju.


Glavni cilj odabranih aktivnosti je poticanje projekata kroz koje se umrežavaju poslovna zajednica te akademski i NGO sektori, kako bi se kreirale platforme za realizaciju poslovnih ambicija različitih dionika. Upravni odbor je poseban naglasak stavio na podršku startup inicijativama, održavanje stručnih radionica za gospodarstvo te istraživanja, a u svakom od navedenih segmenata tražit će se snažna diferencijacija u odnosnu na uobičajene prakse.

Članovima UO-a imenovani su VERN’ovi alumniji: Ivan Ćirović (Direktor, Inspiracija.com), Marko Ćorluka (generalni direktor, Logistika Violeta d.o.o.), Ivo Ivančić (glavni direktor i član Uprave, Veleučilište VERN’), Ivan Ivanković (Senior Regional Operation Manager, Uber Croatia d.o.o.), Sanja Jovanović (Commercial HR Manager for Croatia, Bosnia & Herzegovina and Slovenia, Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.), Bojan Oreščanin (Certificirani privatni bankar, Raiffeisenbank Hrvatska), Miroslav Orešković (Član uprave, Kaufland Hrvatska k.d.), Kristijan Pakšec (predsjednik Udruge, Izvršni direktor, Inspiracija.com) i Martina Ravlić-Janković (Direktorica, Slavonija drvna industrija d.o.o.).

Inicijativu su podržali i predsjednik Uprave VERN’a Branko Štefanović te dekan VERN’a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila.

Europski trendovi i standardi u visokom obrazovanju prepoznaju važnost povezivanja alumni zajednice s njihovim akademskim institucijama, jer iz te suradnje proizlazi razumijevanje znanja, vještina i ishoda učenja koji su potrebni gospodarstvu. Nama su alumniji važni dionici u promišljanju novih ideja i formata obrazovanja, a integriramo ih i u nastavni proces te su nam odlični partneri u razvoju novih sadržaja i standarda u visokom obrazovanju, istaknuo je dekan Cvrtila dodavši kako VERN’ova alumni zajednica broji više od 4.500 bivših studenata, koji su se uspješno integrirali u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close