Tech

Imati ćemo predstavnika u Imagine Cupu

Natjecanje Imagine Cup otvoreno je svim zainteresiranim studentima koji do 3. travnja 2016. godine moraju predati svoje konačne radove u kategorijama Games, Innovation i World Citizenship


U organizaciji Microsofta Hrvatska, udruge Fondacija Mozaik, službenog predstavnika globalne udruge Tech Soup Balkans te Visokog učilišta Algebra u utorak, 5. travnja, u Algebrinim prostorima bit će održan YouthSpark Live, program namijenjen edukaciji učenika završnih razreda srednjih škola o važnosti ICT tehnologija.

U sklopu programa bit će održano i hrvatsko finale natjecanja Imagine Cup, Microsoftovog međunarodnog projekta koji okuplja studente kako bi uz pomoć stručnih mentora razvili informatička rješenja i poslovne ideje kojima mogu promijeniti način na koji živimo, radimo i koristimo slobodno vrijeme.

U YouthSpark Liveu sudjelovat će ukupno 80 učenika srednjih škola iz Zagreba, Krapine i Zaboka, a stručnjaci iz Microsofta Hrvatska i drugih tvrtki objasnit će im važnost tehnologija u svakodnevnom životu i poslovanju, predstaviti nove tehnologije te podijeliti svoja iskustva i dati savjete vezane uz poslovanje.

Više na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: news.com.au

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close