ModaVijestiLifestyle

IMAMO DOBITNIKE NAGRADNOG NATJEČAJA! Tko je osvojio parfem Plitvice?

Vrijeme je za objavu dobitnika nagradnog natječaja “Osvojite parfem Plitvice”!


Od mnoštva pristiglih odgovora, zaključili smo kako ste okruženi divnim ženama te da u vašim životima caruje samo ljubav. Naš stručni žiri izabrao je dva odgovora koja su bila najkreativnija i sretni dobitnici su… Ivan Golović i Marijana Blažinčić. Čestitamo!

U nastavku pročitajte tko su najdraže žene u životima dobitnika parfema Plitvice:

  1. dobitnik – Ivan Golović:
    “Vrlo posebna je ona dama, krasi ju ljepota i nježnost sama. Dragosti i zezancije ima na izvoz, njome šarmiran sam skroz naskroz. Od jutra kad na posao ode, misli me cijelo vrijeme k njoj vode. Svaki dan uljepšava mi osmijehom svojim, već skoro osam godina “kraljuje” životom mojim. Dražesnost njena s vremenom ne blijedi, neće joj naštetit’ ni pramenovi sijedi. Za mene će moja žena zauvijek ostati ista, duša njena jednostavno blista.”
  2. dobitnik – Marijana Blažinčić:
    “Mojoj mami… Kao mala mislila sam da nitko nema ljepšu mamu ..Onda sam malo porasla. I postepeno su počela pitanja, naredbe i ograničenja…. Mama koja drži sve konce u svojim rukama, ona koja je podrška u svemu.Ona koja je uvijek tu sa dodatnim pitanjima i potrebnim (i nepotrebnim) pojašnjenjima oko svega. „Moraš obući potkošulju. Vrati se do jedanaest. Nemoj bez jakne ići van.. Kod koga ideš?! Do kad ćeš ostati?! A tko je on?! Zašto nisi jela?! „ blaah, blaah … Postepeno su mi počela ići na živce pitanja i naredbe. Osjetila sam da me ne razumije,nismo mogle pronaći zajednički jezik nikako . .. I onda sam odrasla….Shvatila sam da moja majka nije najljepša , ali da samo mene besprijekorno voli i da milijardu postavljenih pitanja i još toliko ograničenja su tu samo za moje dobro i ni zbog čega drugog.. Kada sam tužna- ona je tu da me utješi, kada imam neki problem- ona je tu da popriča sa mnom,da mi da savjet. Za svaku moju suzu-ona je tu…. Kada sam sretna i ona je… Kada se posvađam sa bratom ili sestrom ona nas svojom pričom pomiri. Drago mi je kada je ponosna na mene jer i ja sam jako ponosna na nju, jer je najhrabrija, najsnažnija, najpoštenija, najljepša (ipak) žena koju sam ikada upoznala. U svim teškim trenucima, patnjama u školi, nesretnim ljubavima, ogrebanim koljenima, ona je bila tu da utješi, razumije, kaže prave riječi koje će dati utjehu i nadu u bolje sutra. Njen pogled pun topline, zagrljaj ili poljubac bi značio više od tisuću riječi. Udarce koje prima pretvara u bore… MAMA HVALA: * Za svaki savjet. * Za svaki osmjeh. * Za svaku suzu. . * Za svaku kaznu i svako ograničenje. * Zato što si uvijek tu za mene. * Što mi pružaš sve što mi treba . * Što si mi pokazala da ljubav nije nemoguća. Ona postoji uvijek kada tebe pogledam. * Zato što postojim i što mi svi kažu da sam ista kao ti . Želim da jednog dana svojoj djeci budem bar pola onoliko dobra majka koliko je meni moja. Volim te mama, najbolja si! 🙂 –i zato ti poklanjam ovaj parfem :)”

 

Dvoje dobitnika molimo da pošalju svoje osobne podatke na mail adresu: [email protected] u roku od 3 dana.

Hvala svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju i još jednom čestitamo sretnim dobitnicima parfema!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close