Grad ZagrebTurizam

Igrate Pokemon GO? Onda svratite u Pećinski park Grabovača!

Mobilna igra Pokemon GO zarazila je cijeli svijet sa svojim idejom: hvatanje Pokemona u stvarnom svijetu. Igra nije zaobišla ni Hrvatsku, a ako zaista želite posjetiti sve Pokestopove i pokoriti sve gymove, onda se zaputite prema Pećinskom parku Grabovača. 


U gradu Perušiću nalazi se jedna teretana kojeg trenutno u kontroli drži Team Instinct (žuti tim), pa ako ste pobornici Teama Mystic (plavog tima) ili Teama Valor (crvenog tima) onda ne smijete zanemariti Perušić. Teretana se nalazi na mjestu crkve Uzvišenja svetog Križa u Perušiću.

Što se tiče Pokestopa jedan od njih se nalazi u samo Pećinskom parku Grabovača, dok se druga dva Pokestopa nalaze u Perušiću. Jedan je Pokestop na mjestu Gradske uprave, dok se drugi nalazi kod Spomen obilježja poginulim braniteljima.

To su lokacije Pokemon teretane i Pokestopova, a zamislite samo koji se sve Pokemoni nalaze u Grabovači. Tko zna skriva li se Onix ili Golem u dubinama špilja, ili se može naći neki rijetki Pokemon na samom zemljištu Pećinskog parka Grabovača.

Ako vas zanima koji se sve Pokemoni nalaze u Grabovači i Perušiću, uputite se na vlastitu Pokemon avanturu i iskusite ljepote Like i na ovaj moderan način.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close