Kolumne

Igračka koja je zaludila svijet, pronašla je svoje mjesto i u redakciji LIKACLUB-a

Fidget spinner – nova trendi igračka koja je san svakog djeteta, a svojom funkcijom podsjeća na yo-yo igračku, krasi našu redakciju u prepoznatljivim bojama LIKACLUB-a. Osnovna uloga je da se drži između dva prsta, a zatim joj se da jedan jaki okret i ona se nastavlja vrtiti.

Igračka je za kratko vrijeme postala toliko popularna da se u prodavaonicama proda sva zaliha čim roba stigne. Nekad vlada čak i nestašica u trgovinama jer ne stigne roba doći koliko je se može prodati. Razlog tome je pristupačna cijena i sve blagodati koje spinner djeci pruža. Svakim danom izmišljaju se novi modeli i zato mu popularnost sve više raste.

Spinner se vrti 10 ili 20 sekundi, ako mu se omogući ravnoteža na vrhovima prstiju. Za vrijeme okretanja„spinner“ stvara treptaje ili slike, a novi modeli i sjaje u mraku.

Još dalekih osamdesetih stvarala se ideja o spinneru, a sada je pokupila svu slavu. Cilj igračke je da odvrati djecu od pametnih telefona i buljenja u male ekrane, ali nije namjenjena samo djeci, već i odraslima. Pomaže svima koji imaju problema s koncentracijom, dosadom i opušta sve koji su izloženi stresu.

Zavrtite i vi popularni spinner i vratite se na par sekundi u djetinjstvo.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close