LifestyleTech

Igor Pečenjev u novoj reklami Hrvatske Lutrije

Nakon uspješnice Double-O, angažman za Hrvatsku Lutriju


Igor Pečenjev, mladi bjelovarski glumac i režiser, ovih dana osvojit će male TV ekrane s novom reklamom koju je snimio za Hrvatsku lutriju. Riječ je o novoj kampanji, posebice za Božićnu Srećku. Dakle, bit će serija od nekoliko reklama koje će se prikazivati na televiziji sljedećih mjeseci.

– Glumim tog nespretnog Grebonauta koji voli igrati srećke HL, ali pošto je u svemiru ima podosta posla i zabave dok ne uspije i ostrugati srećku. Radi se o novom i svježem marketinškom konceptu Hrvatske Lutrije gdje je zabava i uživanje u igri na prvom mjestu i dolazi još podosta novosti o kojima ni ja još ne znam sve, ali reklamna kampanja je primarno snimljena za TV. Igra je zabava i zabava je igra, a ni naš Grebonaut nije odolio novim srećkama. Uz početak te kampanje poklopilo mi i to da Raindance iz Londona promovira Double-O na svom Twitter kanalu što je još jedna odlična vijest obzirom da imaju skoro 100.000 pratitelja. To je jedan od najvećih festivala nezavisnog filma u svijetu i recimo tamo je otkriven Cristopher Nolan (Batman, Interstellar, Memento… itd) tako da je to još jedno veliko priznanje. Uskoro snimam i jedan strani projekt koji se snima u Hrvatskoj tako da je podosta posla. Pozivi su sve učestaliji, a očekujem još neke nove projekte tako da sam iznimno zadovoljan i uživam u plodovima svog rada – kaže Pečenjev.

Tekst: zvono.eu 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close