VijestiScena

Igor Duraković predstavlja prvi singl “Budi sretna”

Budi sretna’ naziv je prvog singla i spota Igora Durakovića, širokobriješkog glazbenika upečatljivog vokala. “Budi sretna za trenutke kojim hranili smo ljeta, i za svaki novi dan što nas još čeka, a prije zime zaboravi me” stihovi su koji govore o rastanku jedne ljubavi, a napisao ih je sam Igor koji je također zaslužan i za glazbu.


Igor, koji je sa svojim bendom Oni odnio pobjedu na CMC demo festivalu 2009. godine, inspiraciju za svoje stvaralaštvo pronalazi u raznim životnim situacijama. Pjesma je plod suradnje s Joškom Klarićem, frontmenom grupa Pešes i Ischariotzcky, koji je za ovu priliku pripremio aranžman pjesme.

Video spot snimljen je na lokacijama u Širokom Brijegu, a redatelj, majstor fotografije i editor je Antoni Ćorić iz Kadar Film&Video Production studija. Kadrovi prekrasne prirode, tajanstvena žena sa šeširom koja slika nasred prostrane livade i ljuljačka na drvetu samo su dio čarobnih prizora, a glavna akterica zove se Antonija Šudić. Pjesmu su, osim Igora (lead vokal, akustična gitara), odsvirali i Joško Klarić (back vokal, slide gitara, synth, klavir), Neven Marinac (bas gitara, synth, električna gitara), Peko Soldo (bubnjevi) te Mili Žamić (mandolina). Snimljena je, miksana i masterirana u Morris Studiu u Zagrebu pod producentskom palicom Nevena Marinca, a sudeći po prvim reakcijama ova emotivnu, ali vokalno i instrumentalno snažna pjesma, odličan je početak za Igora!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close