GlazbaIzdvojeno

Igor Delač osvojio radijski eter ljetnim singlom u reggae ritmu

"LAGANINI"

Igor Delač objavio je zarazni ljetni hit singl „Laganini” u kojem mu se pridružio tajanstveni reper Anonimo.


Već nakon prvog tjedna emitiranja pjesma je zasjela na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40, što potvrđuje njen odličan prijem na velikom broju radio postaja širom zemlje.

Radi se o radiofoničnoj pjesmi koja osvaja na prvo slušanje, idealnoj za čilanje i uživanje na plaži. Opušteni reggae ritam, zarazna melodija i Igorov prepoznatljiv vokal recept su za pravi ljetni hit. Anonimo je dodatno začinio atmosferu i pjesmi donio dah ljeta i Dalmacije. Pjesmu potpisuje autorski tim Hit Factory, a za odličan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je jedan od najboljih producenata mlađe generacije, Ivan Zečić.

Svakodnevne brojne obaveze i užurbani način života kod svakog od nas gotovo uvijek rezultiraju stresom s kojim se sve teže borimo. Igor Delač je očito pronašao svoj recept kako se obraniti od stresa i pjesmom svima poručuje „laganini – samo lagano”. Najvažnije je uvijek biti pozitivan i sve okretati na pozitivu, prestati trčati za novcem, opustiti se i uživati u životu.

„Jako sam sretan što Vam mogu predstaviti moju novu pjesmu „Laganini” za koju sam snimio prigodan i zanimljiv video spot. To je moja prva pjesma u reggae ritmu i jako mi se sviđa kako zvuči. Na moju veliku radost, već nakon prvog tjedna emitiranja pjesma je direktno ušla na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. Tako nešto se ne događa baš često, pogotovo ne u toliko velikoj konkurenciji s eminentnim imenima domaće glazbene scene. Potvrda je to odličnog prijema pjesme od strane glazbenih urednika na radio postajama i njihovih brojnih slušatelja. Pjesma je vedra i opuštena, kao stvorena za ljeto. U izvedbi mi se pridružio Anonimo koji očito vješto skriva svoj identitet, ha ha. Neka onda tako i ostane, a na slušateljima je da probaju pogoditi o kome se radi. Pjesmi je donio atmosferu Dalmacije i pravi ljetni štih te prenio važnu poruku: „šta će ti pare kad ih nemaš kad potrošit, šta će ti vino kad ga nemaš s kim popit”. Na to svi često zaboravljamo i opterećujemo se materijalnim, dok život prolazi pored nas. Treba znati živjeti i uživati u životu te što prije shvatiti što su nam prioriteti. Materijalno to ni u kom slučaju nije i ne treba biti. Ja sam to naučio na teži način. Suočio sam se s bolesti i tek tada progledao i shvatio što je najvažnije u životu. Treba biti zahvalan na svakom danu kojeg proživimo i živjeti život punim plućima. Zato samo laganini i opušteno, jer život neće nigdje pobjeći.” – rekao nam je Igor Delač.

 

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close