VijestiKultura

Idući tjedan u Otočcu promocija knjige “ŽIVI MI SE” autorice Ingrid Divković

Sad to više i nije  novost; Alis i Otočac vole se javno. Zahvaljujući toplom prijemu i dobrim vibracijama na prošloj promociji, upravo je Otočac izabran kao jedna od prvih destinacija  u kojima se promovira najnoviji uradak  Ingrid Divković i to novi roman „Živi mi se“


Tko je Ingrid Divković? Urednica njezine knjige, Sandra Mlakar kaže da je ona jedna od najpopularnijih i najhrabrijih blogerica. U svom prvom romanu „Živi mi se“ Ingrid je zadržala blogersku lakoću pisanja, ali i dokazala da je buntovna djevojka koja je pitala  „J**e li vas ego?“, a zatim objavila „Knjigu za divlju ženu“,  te stekla spisateljsku zrelost. Osim blogerskog „ja“ i životnih putokaza, Ingrid Divković u romanu je zadržala i prepoznatljiv, romantičan stil svog pisanja. Što zaljubljenicu u knjige i more, sanjara i borca istovremeno dovodi u naš kraj? Odgovore na ova pitanja potražite 25. siječnja u 18,30 sati u Book cafeu Paradiso. 

Oni koji su ga čitali kažu da je roman za dušu i  roman o ljubavi. O ljubavi prema životu, prema osobno j slobodi, unutarnjoj preobrazbi , rastu i transformaciji. Priča je to o tri žene čiji su životi povezani i sudbinom isprepleteni.  Život je putovanje koje svatko od nas  mora odraditi sam za sebe. Autorica kaže da piše za sve one koji žele čuti, vidjeti, osjetiti i dotaknuti. Kako prihvatiti samoću i uz dobru knjigu, uživati u njoj. Knjige nas uče toleranciji i nekoj novoj dimenziji prihvaćanja.

Ingrid često ističe:

…ne sramite se onoga što volite. Što god to bilo. I ne odustajte od onoga za što živite. Koliko god vam vremena trebalo.

U kakvoj su vezi  Tenerifi i leptiri, što za autoricu znači ljubav, kako pronaći svoj put i kako se nositi sa životom koji nas baci upravo u život, saznati ćemo na promociji u društvu dvije prekrasne dame. Svratite u Otočac!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close