Dom

Ideje za savršeni godišnji odmor bez odlaska na more

Na spomen mora i ljetovanja vaše lice poprimi tužan izraz jer ove godine godišnji odmor provodite – doma. Koji god bio razlog vašeg propuštanja morskih radosti, i godišnji kod kuće može biti zabavan i ispunjen, piše zadovoljna.dnevnik.hr


1. Isplanirajte svaki dan

Napravite listu svega što biste voljeli napraviti dok ste na godišnjem odmoru i neka vam taj popis uvijek bude na vidljivom mjestu, na primjer zalijepljen na hladnjaku. Taj popis može sadržavati posjet rodbini koju dugo niste vidjeli, kave s prijateljima, posuđivanje knjiga iz knjižnice, raščišćavanje zametanih ormara i ladica,… Napravite li plan za svaki dan slobodno vrijeme maksimalno ćete iskoristiti radeći ono što vas veseli i opušta i tako se napuniti energijom za povratak na posao.

2. Iznova upoznajte mjesto u kojem živite

Trava je uvijek zelenija u susjedstvu, kaže se, ali i u gradu u kojem živite sigurno ima puno toga zanimljivog i lijepog za razgledavanje. Ne morate otputovati negdje da biste uživali u pejzažima, krajolicima i vizurama grada – ti prelijepi prizori možda su vam već pred nosom. Posjetite lokalni muzej, razgledajte spomenike, prošećite parkovima, sjednite na klupu i uživajte u ljepotama mjesta u kojem živite.

Više na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close