VijestiLifestyle

Idealni gradovi i države za svaki horoskopski znak

Otkrijte koje mjesto savršeno odgovara vašoj osobnosti!


Umorni ste od sadašnjeg života? Želite li sve odbaciti i otići živjeti negdje drugdje? No, koje je to mjesto koje najbolje odgovara vašoj osobnosti? Prema astrologiji, čak i gradovi i mjesta na svijetu, poput nas, pripadaju određenom znaku zodijaka koji se izračunavaju na temelju proučavanja planeta, datuma osnivanja grada ili mjesta. Preporučujemo vam 12 mjesta koja odgovaraju karakteristikama vašeg horoskopskog znaka i u kojima biste se mogli vrlo dobro snaći ili čak samo otići na odmor, piše Novi list

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovnovi imaju energičnu i natjecateljsku osobnost. Dobro se osjećaju na dinamičnim mjestima gdje život za njih donosi posebne avanture i uzbuđenja. Preporučujemo im Brazil, konkretno Rio de Janeiro, za potrebnu količinu stimulacije, no s druge strane sporost i brazilski koncept vremena mogao bi im u konačnici dosaditi.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ljubitelji lijepih stvari, dobre hrane, dobrog vina i uvijek s nogama čvrsto na zemlji, rođeni pod znakom Bika trebaju se preseliti na mjesto gdje te velike ljubavi mogu biti zadovoljene bez kompromisa. Pariz je idealno mjesto za preseljenje. U Parizu im neće nedostajati stimulansa, fantastičnih restorana, dobre hrane i etno-kuhinje kako u eksperimentalnim tako i u tradicionalnim izdanjima.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Blizanci se trebaju mijenjati, zabavljati, uživati u raznolikosti i uvijek otkrivati nove stvari. Kostarika potiče njihovu nezasitnu znatiželju i želju za otkrivanjem u svoj svojoj nevjerojatnoj raznolikosti prirodnih krajolika, bio raznolikosti, mirnom karipskom moru i plažama na oceanu gdje se mogu okušati u nizu vodenih sportova. Kad se umorite, možete otploviti jedrilicom prema drugim obalama Karipskog mora ili se radi zabave uputiti u Panamu ili Miami.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rak je osjetljiv i voli biti okružen voljenima. U paru, ako par djeluje, daje sve od sebe. Na mirnom i opuštenom mjestu, blizu vode koja je njegov element, može pronaći ljepotu i stabilnost zbog kojih se osjeća dobro. Indonezija je savršeno mjesto za živjeti, samo korak dalje od koraljnog grebena i uživati u spokoju života udvoje.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lav voli kreativnost i kralj je inovativne energije. Astrološki gledano za njega je idealno mjesto Dubai ili neki od velikih gradova Kine, gdje se sve brzo mijenja, gdje je arhitektura futuristička i gdje je sve u stalnom pokretu pod pritiskom energije. Knjižara Chongqing u Kini savršeno je mjesto za vas lavove, jer u svojim oblicima sadrži mnogo toga lijepoga što možete naći u Kini.

Više na  Novi list.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close