Turizam

Idealne destinacije za proslavu Međunarodni praznika rada

Idealan dan za druženje cijele obitelji i prijatelja na suncu u prirodi i naravno, uz dobru papicu…


Međunarodni praznik rada, ili popularno nazvani “prvi maj”, je jedan od omiljenih praznika u godini. Ne veže se uz nikakva kršćanska vjerovanja poput Uskrsa ili Božića te ga ne obilježavaju nikakvi posebno običaji osim jednog – odlaska na izlet i druženje s najmilijima. Ono što posebno volimo je kada upravo taj dan pada u petak ili ponedjeljak da ga možemo spojiti s vikendom, no iako to ove godine nije slučaj jer pada u nedjelju, isto je tako dobar povod za jedan vikend odmor izvan vlastitog doma.

Opcije su vam zaista raznolike. Od jednodnevnih izleta u neku od popularnih destinacija kao što razna izletišta, nacionalni parkovi ili otoci, pa do malo dužeg odmora u Hrvatskoj, ali i izvan nje. Mi smo izdvojili tri ponude koje možete pronaći na stranici CrnoJaje.hr.

Trogir je idealni odabir ako volite odmor na obali

Ako volite more, pravo je vrijeme da počnete maksimalno iskorištavati ove ljetne temperature koje su već pred nama i zaputite se do Trogira, jednog od najljepših gradova naše obale te istražite što sve to stari dio grada sadrži, koji je uvršten na UNESCO-v popis Spomenika svjetske kulturne baštine.

Idemo na otok – otkrijte Rab

Ako se u potpunosti želite maknuti s kopna, razmislite o odlasku na jedan od naših sjevernih otoka – Rab, koji je inače poznat po velikom broju sunčanih sati godišnje (njih čak 2417!). Osim po suncu, moru i predivnim plažama, Rab obiluje i zanimljivim naseljima kao što su Supetarska Draga i Barbat koji pozivaju na istraživački odmor.

Više na punkufer.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: croatianvilla-trogir.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close