VijestiZdravlje

Ovo je idealna veličina muškog ponosa

Veličina nije bitna – fraza je koju smo čuli nebrojeno puta. No, ako sudimo prema statističkim podacima, čini se kako žene, kada je riječ o centimetrima i muškosti, baš i nisu iskrene


Istraživanje provedeno na svjetskoj razini na velikom uzorku žena iz Amerike i Europe dokazalo je kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas.

Naime na pitanje – Je li ženama veličina muškog “ponosa” važna u seksu, čak 89 posto njih je odgovorilo negacijski.

No da je riječ o neiskrenom odgovoru, potvrdile su već u sljedećem zadatku u kojem su trebale navesti kolika bi veličina spolovila, po njima, bila idealna za muškarca.

Iako se odgovori razlikuju od države do države, jedna stvar ih je povezivala, a to je činjenica da su sve žene za idealnu duljinu muškog ponosa odabrale onu koja je značajno veća od prosječne za muškarce u njihovoj zemlji.

Tako je primjerice u Italiji, prosječna duljina muškog spolovila 15,3 centimetra, a Talijanke su se izjasnile kako bi idealna duljina istog, po njima bila 17,2 centimetra, što je gotovo dva centimetra više od prosjeka.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close