VijestiZdravlje

Ovo je idealna veličina muškog ponosa

Veličina nije bitna – fraza je koju smo čuli nebrojeno puta. No, ako sudimo prema statističkim podacima, čini se kako žene, kada je riječ o centimetrima i muškosti, baš i nisu iskrene


Istraživanje provedeno na svjetskoj razini na velikom uzorku žena iz Amerike i Europe dokazalo je kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas.

Naime na pitanje – Je li ženama veličina muškog “ponosa” važna u seksu, čak 89 posto njih je odgovorilo negacijski.

No da je riječ o neiskrenom odgovoru, potvrdile su već u sljedećem zadatku u kojem su trebale navesti kolika bi veličina spolovila, po njima, bila idealna za muškarca.

Iako se odgovori razlikuju od države do države, jedna stvar ih je povezivala, a to je činjenica da su sve žene za idealnu duljinu muškog ponosa odabrale onu koja je značajno veća od prosječne za muškarce u njihovoj zemlji.

Tako je primjerice u Italiji, prosječna duljina muškog spolovila 15,3 centimetra, a Talijanke su se izjasnile kako bi idealna duljina istog, po njima bila 17,2 centimetra, što je gotovo dva centimetra više od prosjeka.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close