Turizam

Idealan odmor za sve ljubitelje Gospodara prstenova i Hobita

Želite li barem na jedan dan živjeti kao Bilbo Baggins iz megapopularnih Gospodara prstenova i Hobita, uputite se u mjesto Chalan koje nudi zanimljivu turističku atrakciju.


Svi ljubitelji J. R. R. Tolkiena i njegovog magičnog svijeta opisanog u Hobitu oduševit će turističkom ponudom u mjestu Chalan, u američkoj saveznoj državi Washington. Na raspolaganju vam je najam hobitske kolibe od 26 četvornih metara koja uključuje spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak.
Ova garsonjera je zapravo ‘rupa’ u zemlji, izvan koje se nalazi kuhinja s manjim vrtom uz kojih pasu poniji. ‘Želja mi je izgraditi cijelo selo do ljeta 2016. godine,’ kaže Kristie Wolfe koja potpisuje ovu zanimljivu turističku poslasticu.

Ove hobitske garsonjere mogu se početi koristiti od ožujka 2016. godine, a unajmiti preko internetskog servisa Air B&B po cijeni od 1.750 kuna po osobi i danu.


 

Tekst: punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close