Tehnologija

Pronađite idealan grad za život uz Teleport

Teleport je nova besplatna web aplikacija koja vam želi pomoći u tome da lakše pronađete svoj novi dom. Ima golemu bazu podataka, a od vas traži samo određene informacije


Situacija kod nas je takva kakva je i mnogi su prisiljeni sreću potražiti u nekom drugom gradu ili državi. S druge strane, neki su željni promjene i novog okruženja, no svima je u nekom trenutku zajedničko to da nisu sigurni kamo bi točno otišli.

Teleport je nova besplatna web aplikacija koja vam želi pomoći u tome da lakše pronađete svoj novi dom.  Nakon što se prijavite, ponudit će vam niz parametara kako bi oni otkrili što vam je važno, poput troškova života, prometa ili posla kojim se bavite…

Prvu listu gradova koje su vam ponudili možete dodatno skratiti odabirom i mijenjanjem drugih postavki poput broja stanovnika, vremenskih prilika… Lista će vam pokazati i koliko bi uštedjeli odlaskom u neki od gradova, a klikom na svaki možete saznati i niz drugih usporedbi u odnosu na vaš sadašnji dom.

Nakon što ste odabrali svoj sljedeći grad, Teleport vam nudi pomoć i oko selidbe kroz Teleport Zen – vodič koji će vam smanjiti stres, a ako zapnete Teleport, uz naknadu, ima i svoje ljude koji će vam pomoći naći posao ili riješiti papirologiju.


 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata | Foto: my.teleport

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close