Lifestyle

IAAS Radionica koja prikazuje mogućnosti samozapošljavanja

21.11.2014. na Agronomskom Fakultetu u Zagrebu održat će se radionica pod nazivom „Mi mladi i mogućnost samozapošljavanja“ u organizaciji “Hrvatskog udruženja studenata agronomije i srodnih znanosti – IAAS Hrvatska” i “Udruge studenata krajobrazne arhitekture – USKA”.

Ova radionica je druga po redu u akademskoj godini 2014./2015. te se nadovezuje na radionicu održanu početkom zimskog semestra „Mi mladi i razvoj poljoprivrede“.

Nakon uspješne prve radionice, očito je bilo da postoji veliki interes kod mladih ljudi za pokretanjem vlastite proizvodnje te želja za većim znanjem o financiranju iz Europskih fondova, točnije fondova namijenjenih za mlade ljude.

Niz predavanja biti će održano od strane Ministarstva rada – Tatjane Dalić, Ministarstva poljoprivrede – Marina Kukoča, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ljiljane špoljarić te samozaposlene krajobrazne arhitektice – Željke Kolak, u kojima će se pokušati prikazati sve mogućnosti i opcije financiranja mladih te će se dotaknuti i neka područja samozapošljavanja i struke poput marketinga i važnosti brendiranja vlastitog proizvoda.

Ova radionica samo je jedna od nadolazećih inicijativa studenata Agronomskog fakulteta o proširivanju svijesti o potencijalu samozaposlenosti mladih u Hrvatskoj.

Predavanja će početi 21.11. u 12h u velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu.

iaas mladi

Tekst: Vedran Krevh

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close