Turizam

I to postoji: Hoteli sa samo jednom sobom

Najlakši način da vas tretiraju kao VIP gosta je, ili da ste užasno bogati, ili da ste JEDINI gost u hotelu. Da, samo vi u jedinoj sobi! Pogledajte ekskluzivne smještaje diljem svijeta, u kojima ćete, između ostaloga, imati i nepodijeljenu pozornost domaćina. I teško neprimjećeno zatulumariti…


One Room Hotel – Prag, Češka
Noćenje: $ 900Ovaj je apartman jedino mjesto gdje vam pogled na grad neće pokvariti bizaran izgled televizijskog tornja Žižkov. Zašto? Jer se apartman nalazi upravo na njegovom vrhu!

Life is Good – Noord Brabant, Nizozemska
Noćenje: $ 185

Nalazi se na staroj farmi u provinciji Noord-Brabant. Na raspolaganju vam je privatna teretana, vrt, roštilj, soba za sastanke, sauna…

Central Hotel – Kopenhagen, Danska
Noćenje: $ 330

Smješten je u bivšem bordelu, odmah iznad najmanjeg kafića u Kopenhagenu. Nije baš komforno, ali je slatko. U njega stane bračni krevet, TV ravnog ekrana, i super jeftini mini bar. Više vam i ne treba.

A Room For London – London, Velika Britanija
Noćenje: $ 500 za dvoje; $ 200 za jednog

Teško da postoji išta ekskluzivnije od ovog brodskog apartmana na vrhu Southbank Centre’s Queen Elizabeth Hall. Iako brod možda izgleda malen, na raspolaganju vam je dvokrevetna soba, mala kuhinja, biblioteka i terasa s jedinstvenim pogledom.

Hotel Droog – Amsterdam, Nizozemska
Noćenje: Dostupno na upit

U sklopu sjedišta dizajnerske firme Droog postoji jedna jedina soba za iznajmljivanje. Ima potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu, sobu za sastanke i prekrasan pogled na grad.

Pročitajte više na punkufer.dnevnik.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close