LokalnaPolitika

I senjski HNS poziva na izbore: “Jasnog smo političog stava da su potrebni i novi izbori u županiji”

Putem portala Lika Express na jučerašnju presicu županijskog SDP-a priopćenjem se osvrnuo Krunoslav Tomljanović, čelnik županijskog HNS-a:

Jasnog smo političkog stava da su potrebni i novi izbori kako u županiji tako i u nekim  našim gradovima i općinama, a sama spoznaja da se nema u viječima jasna politička većina u protivnom baca ozbiljnu sumnju na političku trgovinu, koja će zasigurno polučiti katastrofalne gospodarske, socijalne i ekonomske rezultate. Takva je politika neodrživa i svima je to zasigurno jasno. Iskreno se nadam da ćemo svi skupa narednih dana imati jasniju političku  sliku kako u županiji tako i u našim gradovima i općinama, a koliko i dođe do bilo kakvih prijevremenih izbora mi iz HNS-a smo spremni izaći na izbore i ako to bude potrebno i samostalno.

Cijelo priopćenje čitajte na linku. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: hns.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close