ZdravljeTurizam

I Ličko-senjska ima svog kandidata za Michelinovu zvjezdicu!

Na stranicama Michelina, najuglednijeg i najpriznatijeg gastro vodiča, u ožujku će biti objavljene nove zvjezdice i preporuke za restorane.


U posljednje dvije godine čak tri restorana u našoj zemlji dobile su Michelinovu zvjezdicu, a mnoštvo njih preporučeno je u istom vodiču. Rovinjski Monte je 2017. godine postao prvi hrvatski restoran s Michelinovom zvjezdicom, a prošle godine su Michelinovu zvjezdicu dobila još dva restorana – šibenski Pelegrini te dubrovački Restoran 360.

Osim Michelinovih zvjezdica, veliko priznanje za hrvatsku gastronomiju su Michelinove preporuke. Među 55 hrvatskih restorana koji imaju Michelinovu preporuku nalazi se i Boškinac, cijenjeni restoran i hotel u Novalji s vlastitom vinarijom i vlastitim vinskim podrumom.

Croatiaweek ističe da je Boškinac jedan od restorana koji bi mogao biti kandidat za sljedeću Michelinovu zvjezdicu, a na popisu se nalaze i Zinfandel’s i Noel u Zagrebu, Laganini na Hvaru, Pantarul u Dubrovnik te Batelina u Banjolama.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Boškinac Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close