Lifestyle

I dalje traje potraga za Francuskinjom koja je nestala u blizini Slunja

Dana 21.srpnja 2014. godine na festivalu elektroničke glazbe u Primišlju kraj Slunja posljednji put je viđena Francuskinja Anne Cecile Pinel.


Njezini roditelji ne odustaju od potrage, osnovali su udrugu i pokrenuli veliku potragu putem društvenih mreža. U posljednje dvije i pol godine obišli su veći dio Francuske te na javnim tribinama podizali svijest i pričali o nestanku svoje kćeri. Organizirali su i nekoliko mirnih prosvjeda u francuskim gradovima te gostovali u lokalnim medijima, piše 24sata.hr

Ove godine planiraju ponovno tiskati letke s fotografijom i podacima o Anne Cecile i dijeliti ih na festivalima po Europi. Otisnuli su i naljepnice koje će zalijepiti na automobile, u tri veličine, a sve u nadi kako bi ih mogao vidjeti netko tko ima informacije o djevojci.

Podsjetimo, riječ je o sitnoj djevojci krhka izgleda, visokoj 168 centimetara. Kosa joj je kovrčava, kestenjaste boje, ima velike i zelene oči. Na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula, a lice joj je puno madeža. Zbog poteškoća sa sluhom u oba uha nosi slušne aparate.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close