KolumneLifestyle

I Bloger Krule za Slavoniju

I poznati Ličan Bloger Krule napraviti će svoj doprinos pomoći Slavoniji koja je stradala u poplavama prije nekoliko dana. S obzirom da je Krulu nemoguće “prenijeti” u obliku prepričavanja njegovog poziva, pročitajte:

BLOGER KRULE: VERI IMPORTANT OBAVIJEST!

Drage čitateljice i čitatelji!
Ovaj petak, da… sad ovaj petak… SZS – SATIROM ZA SLAVONIJU u “Klubu pomoraca” u Rijeci, sa početkom u 20 sati (Zagrebačka 21c, na glavnoj gradskoj tržnici).
Opće je poznata stvar da se čovjek u najvećoj muci najviše smije… pa ćemo mi satirom i smijehom pomoći poplavljenoj Slavoniji na način da ćemo imati večer satire, a sav novčani prihod šaljemo u Slavoniju. Knjige ću dijeliti džaba, besplatno, ovo što mi je ostalo… 30tak primjeraka. Koliko će ko donirat, nije bitno… dal 10 kuna, dal 50, dal 500… stvarno nije bitno. Bitno je da budemo zajedno i da pomognemo ljudima koliko možemo. Tko dođe biti će svjedokom da sav novac ide u Slavoniju, na koji način, e to ćete doživjeti u živo a svake malverzacije kažnjavamo streljanjem ispred kluba.

 

Izvor-bloger Krule-

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close