Izdvojeno

I 17. dan zaredom nema novih oboljelih u Ličko-senjskoj županiji

PRIOPĆENJE IZ ŽUPANIJSKOG STOŽERA

Prenosimo dnevno priopćenje Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije:

Poštovani,

sedamnaesti dan za redom nema novooboljelih osoba, nastavlja se povoljna epidemiološka situacija.

U posljednja 24 h provedeno je testiranje nad 7 osoba uzimanjem uzoraka, pristigao je jedan negativan nalaz testiranja te se tijekom dana očekuju rezultati za ukupno 9 uzetih uzoraka.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega su 3 osobe izliječene. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 335 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 148 osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 111 osobom na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečene mjere samoizolacije.

Nisu zaprimljene dojave o kršenju Odluka Nacionalnog stožera (npr. Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja, Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima i dr.).

U protekla 24 sata utvrđeno je jedno kršenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez odgovarajuće propusnice).

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE


 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close