VijestiKarijera

HVZ osudila istup vatrogaskinje koja je videom optuživala Crveni križ

Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) osudila je u nedjelju istup jedne vatrogaskinje koja se samoinicijativno nalazi u Petrinji i koja je u svojem video uratku osudila rad Crvenog križa na potresom pogođenim područjima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U medijskom prostoru pojavio se video uradak članice dobrovoljnog vatrogasnog društva s područja Grada Zagreba koja se nalazi u Petrinji te osuđuje rad Crvenog križa.

Ovim putem obavještavamo javnost da se Hrvatska vatrogasna vatrogasna zajednica ograđuje od optužbi vatrogaskinje koja je iznijela svoje osobno viđenje stanja na terenu. Vatrogaskinja nije mobilizirana odnosno ne boravi na temelju zapovijedi nadležnog niti glavnog vatrogasnog zapovjednika te se samoinicijativno uputila u pomoć stradalim krajevima.

U ovoj teškoj situaciji za sve nas, gdje svi nastojimo učiniti sve kako bismo ublažili posljedice ovog razornog potresa potrebno nam je zajedništvo i koordinirano djelovanje.

Pripadnici Crvenog križa, vatrogasci kao i sve nadležne službe, neumorno obavljaju svoje poslove i ovim putem upućujemo zahvalu svima njima na suradnji i nastojanjima da se što prije okonča ovo izrazito teško razdoblje za sve nas.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close