GlazbaVijesti

“Hvala ti zemljo, hvala ti mati” – nova pjesma Blanke Došen koju posvećuje voljenoj domovini!

Najveća vrlina koju čovjek može posjedovati je zahvalnost za sve što ima, a Blanka Došen odlučila ju je izraziti pjesmom ‘Hvala ti zemljo, hvala ti mati’ koju je posvetila domovini, ali  i svim značajnim ženama u njezinom životu kao što i sama kaže, Pjesma je posvećena domovini kroz opis ljubavi i ljepote prema majci, kćeri, sestri, prijateljici, a meni je domovina iznjedrila žene koje najviše volim, majku,  kćer i prijateljice’ rekla je Blanka, te nadodala kako im uvijek treba prilaziti s poštovanjem i divljenjem jer su izvor našeg života i utočište.

‘Hvala ti zemljo, hvala ti mati, nova je pjesma koju je ponosno predstavila na ovogodišnjem festivalu pjesama Podravine i Podravlja u Pitomači. Ovo je ujedno i Blankina prva pjesma koju je posvetila svojoj domovini,

Dugo godina sam tražila tematiku posvećenu na tako romantičan način domovini i ovo je ujedno moja prva pjesma posvećena našoj majci roditeljici  – Hrvatskoj. Onaj tko se srami svog podrijetla i jezika, tko zaboravlja  gdje mu je dom, uz svo blago svijeta je kao ptica bez gnijezda , kao nebo bez zvijezda’, zaključila je Blanka.

U svojoj bogatoj karijeri, iza sebe je ostavila trag mnogobrojnih pjesama kao što su ‘Suze sjećanja’ i duet sa Mladenom Medak Gagom, ‘Milostinju u ljubavi ne primam’, ‘Pjesma za tebe’, ‘Probali sve smo’, te duet sa Cecilijom ‘Ja samo želim zagrljaj’, kao i nedavno izdani singl ‘Zrela ljubav’, za koji smo sigurni da će biti jednako prihvaćen u publici.

Za kraj vas još samo možemo pozvati da poslušate ‘Hvala ti zemljo, hvala ti mati’, novu pjesmu Blanke Došen i sve ono što nam poručuje kroz nju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close