Društvene mrežeIzdvojeno

HVALA SVIMA Više od 66.000 pregleda Facebook livea Lika Cluba!

Zbrojili smo dosadašnju statistiku Facebook Livea Lika Cluba!


Odlične rezultate bilježi serijal razgovora na društvenim mrežama, koji je portal Lika Club pokrenuo prije četiri mjeseca. Kako bismo osvježili sadržaj odlučili smo se udaljiti od klasične forme intervjua i razgovore donositi uživo – putem Facebook livea na našoj Facebook stranici.

Iza nas je više od 700 minuta  video materijala i ukupno 22 razgovora s gostima iz različitih područja djelovanja. Među našim gostima našli su se političari, turistički djelatnici, privatni poduzetnici, književnici, umjetnici i sportaši, a većina njih je na neki način povezane s Likom i Ličko-senjskom županijom. Ovim putem svima njima zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu, kao i na brojnim zanimljivim životnim i poslovnim pričama koje su s našim čitateljima  podijelili.

Od toga 11 sugovornika smo ugostili u studiju u našoj zagrebačkoj redakciji, a odradili smo i jednako toliko terenskih razgovora. U potrazi za zanimljivim sugovornicima posjetili smo Gospić, Otočac, Korenicu, Novalju…

Naši videozapisi na društvenim mrežama su pregledani više od 66.000 puta, dok je sažetke razgovora u pisanom obliku pročitalo više od 100.000 čitatelja. U realizaciji razgovora je sudjelovao naš mali tim od 4 novinara, zbog čega smo i više nego zadovoljni rezultatima.

Portal Lika Club zahvaljuje svim čitateljima i gledateljima na praćenju. Naša potraga za zanimljivim sugovornicima ovdje ne prestaje, serijal live razgovora se nastavlja i u idućim tjednima.

Pratite nas i dalje, a uskoro ćemo vam otkriti ime našeg idućeg sugovornika!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close