Humanitarno glazbena priredba za šesti rođendan Pčelica

Tena Brnad

Udruga „Pčelice“, osnovana u studenom 2010.godine slavi šesti rođendan.  Dobar je to povod da se u subotu 19.studenoga od 19 sati u kinu Korzo održi humanitarna glazbena priredba natjecateljskog karaktera „Najljepši glas za Pčelice“.


Udruga „Pčelice“ osnovana je sa svrhom okupljanja i organiziranja roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom te njihovih obitelji. „Pčelice“ trenutno imaju 22 člana, roditelja djece s poteškoćama u razvoju te 22 korisnika različitih životnih dobi i stupnjeva teškoća.

Sve aktivnosti koje se provode s korisnicima i kroz projekte služe ostvarivanju najvažnijih ciljeva Udruge, a to su podizanje kvalitete života i unaprjeđenje medicinske, zakonodavne i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju , osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, promicanje ljudskih prava njihovih korisnika, razvoj mreže podrške za kvalitetan život svojih korisnika u zajednici, poticanje korisnika i njihovih obitelji na aktivno sudjelovanje u društvu, unaprjeđenje znanja i vještina korisnika te poticanje i razvoj volontiranja.

Pročitajte više na lika-express.hr

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Facebook Pčelice

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u