VijestiGrad ZagrebScena

HUMANITARNI KONCERT: 4 dive za Hrvatsku udrugu za bolesti štitnjače

Zagrebačka filharmonija i četiri dive; Radojka Šverko, Martina Tomčić, Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac nastupit će danas, u petak 19. listopada te će održati humanitarni koncert za Hrvatsku udrugu za bolesti štitnjače. Koncert je najvaljen za 19:30 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.


Glazbena čarolija koju će nam pružiti Zagrebačka filharmonija s četiri dive doprinijet će liječenju duha jer je za svako liječenje potrebna pozitivna energija, istaknula je zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić te je pozvala sugrađane na koncert.

Naglasila je kako vjeruje da će se na koncertu skupiti financijska sredstva za pomoć u liječenju i istraživanju karcinoma štitnjače budući da u Hrvatskoj oko 450 osoba godišnje oboli od te bolesti.

Grad Zagreb uvijek podržava humanitarne koncerte, a i mnoge druge humanitarne aktivnosti kako bi senzibilizirali javnost da zajedno možemo pomoći u liječenju i prevladavanju bolesti te boljoj kvaliteti života, podsjetila je zamjenica Majić.

Koncert organizira Hrvatska udruga za bolesti štitnjače u suradnji s Hrvatskim društvom za štitnjaču, uz podršku Klinike za onkologiju i nuklearnu medicinu KBC Sestre milosrdnice, koja je i Referentni centar za bolesti štitnjače Ministarstva zdravstva RH.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Službena stranica Grada Zagreba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close