SportLifestyle

Humanitarni hokejaši

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i hokejaši Medveščaka udružili su snage kako bi prikupili donacije za školske obroke djeci iz obitelji lošijeg imovinskog stanja diljem Hrvatske u kampanji #DaNeBuduGladni humanitarne udruge Portal dobrote.

Udomi me i osiguraj obrok djeci u školama’ riječi su koje bi izgovorili, kada bi naravno mogli govoriti, mali plišani medvjedići točnije plišane medvjedice odjevene u kreacije modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović i snimljene u foto kampanji koja najavljuje nacionalnu humanitarnu akciju udruge Portal dobrote i hokejaša Medveščaka.

Medvjedice_Hokejasi3
Ivan Pavliš, foto

Međutim, za njih su u svrhu prikupljanja donacija za školske obroke učenicima iz obitelji lošijeg imovinskog stanja progovorili upravo popularni zagrebački Medvjedi. Naime, hokejaši Medveščaka odlučili su podržati veliku i važnu nacionalnu kampanju ‘Da niti jedno dijete u hrvatskim školama ne bude gladno’ humanitarne udruge Portal dobrote čiji je cilj pomoći onoj djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti financirati školske obroke zbog lošijeg imovinskog stanja, a koja nisu u programu socijalne skrbi budući im roditelji mjesecima ne primaju plaću ili su pod ovrhama ili imaju iznimno niska primanja.

Medvjedice_Hokejasi_dva
Ivan Pavliš, foto

Tijekom prosinca hokejaši Medveščaka, slaveći svoju 100. utakmicu u KHL prvenstvu i svoj 100. gol u drugoj klupskoj KHL sezoni, donirali su sredstva za 400 školskih obroka. Svjesni situacije kako je ovo odličan početak, ali ne i dovoljno sredstava za ovu kampanju, Medvjedi su pozvali i svoje prijatelje da im se pridruže. Među prvima kampanji se pridružila poznata hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i njezin Lei Lou tim. Dizajnerica je posebno za ovu akciju dizajnirala 30 ekskluzivnih kreacija i u njih odjenula 30 plišanih Medvjedića.


 

Foto: index / Ivan Pavliš
Tekst: Tportal 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close