Karlovačka županijaZdravlje

Humanitarna akcija: Pomozimo Mariju da prohoda!

APEL IZ OGULINA

Na Facebook stranici Blogerror Zagy objavljen je apel za pomoć Mariju Puškariću, mladiću oboljelom od multiple skleroze koji je krivim liječenjem postao potpuno nepokretan i ovisan o tuđoj pomoći.

Marijeva obitelj pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za 40-dnevno liječenje matičnim stanicama koje bi se provelo u Frankfurtu, a koje s rehabilitacijom i troškovima prijevoza stoji 80.688 eura.

Apel prenosimo u cijelosti:

Mario Puškarić, čiji je pokojni otac iz našeg Ogulinskog Zagorja, obolio je od multiple skleroze sa 17 godina. Do tada je igrao i nogomet u mjesnom nogometnom klubu, ali umjesto da kao većina njegovih kolega krene u grad i uživa u najboljim godinama života. njega je zadesila bolest! Krivim liječenjem postao je potpuno nepokretan i ovisan o tuđoj pomoći.

Obitelj mu želi pomoći, mada nema garancije da će prohodati, ali kad bi bar mogao sjediti u kolicima bio bi to napredak!

Stoga su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za liječenje matičnim stanicama koje bi se provelo u Frankfurtu. Takvo 40-dnevno liječenje sa rehabilitacijom i troškovima prijevoza stoji nekih 80.688€. Akciju je pokrenula njegova sestra Marina!

Tko god može neka podijeli ovu objavu, a posebno hvala onima koji mogu uplatiti bilo kakav iznos!

Moj moto je: BOLJE JE PRUŽITI POMOĆ NEGO JE TRAŽITI!

Molimo sve koji mogu pomoći da se uključe donacijama!

IBAN :HR872340009111108438
Ime:T.E.A.M.
OPIS: POMOĆ ZA MARIJA PUŠKARIĆ
SWIFT: PBZGHR2X

https://www.facebook.com/bloger.zagy/posts/4402866976452834

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close