VijestiScena

Hulje – novi bend Domagoja Vorbergera, predstavljaju prvi singl “Šanson”

Šanson’ je prvi singl novog projekta glazbenika, autora i tekstopisca Domagoja Vorbergera, mnogima poznatog kao frontmena grupe Corto – zagrebačkim ulicama tekla je cesta njihovog života.


Domagoj je surađivao i surađuje s mnogim eminentnim glazbenicima s ovih prostora, a izdvojit ćemo samo neke: Boris Leiner, Mišo Hrnjak, Žan Jakopač, Mile Kekin, bend Picksiebner… Godine prisutnosti na hrvatskoj urbanoj sceni rezultirale su prijateljstvima, a kao rezultat tih prijateljstava nastao je i bend ‘Hulje’ kojeg uz Vorbergera čine multiinstrumentalist, ton majstor i producent Vladimir Sokačić te Vedran Ciprijanović Cipra, basist hrvatske country rock atrakcije Picksiebner.

Singl ‘Šanson’ najavljuje album prvijenac Hulja, a teme koje Domagoj provlači kroz svoje tekstove tiču se svakodnevnice, nemira i sjete, Zagreba i njegovih kulisa, ljubavi koje su prošle… Hulje su svojevrsni kroničari vremena iz njihove specifične perspektive, oni su Zagreb sa svim dobrim i lošim od njega.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close