VijestiGrad ZagrebTurizam

HTZ u Hrvatsku dovodi specijalizirane turističke novinare iz Kine

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s turističkim zajednicama grada Zagreba, Zagrebačke županije, Bjelovarsko – bilogorske županije, Istarske županije te Kvarnera, organizira studijsko putovanje za kineske novinare.


Putovanje se održava u razdoblju od 1. do 8. prosinca 2018. te na njemu sudjeluju novinari iz najutjecajnijih specijaliziranih medija kao što su Cosmopolitan, Traveller Magazine, World Traveller, Southern Metropolis Weekly, National Geographic Traveller, iWeekly, Weibo i dr.

Prvog i drugog dana programa (1. i 2. prosinac) novinari su boravili u Zagrebu, gdje su prisustvovali otvorenju zagrebačkog Adventa i obišli sve gradske znamenitosti i turistički atraktivne lokalitete. Trećeg dana programa (3. prosinac) predviđen je obilazak Samobora uz pratnju turističkog vodiča, nakon čega je pak predviđen polazak za Čazmu i razgledavanje Salajlanda, popularnog imanja ukrašenog milijunima lampica. Nakon obilaska kontinenta, grupa će se zaputiti prema Istri (4. – 6. prosinac) gdje će obići Rovinj, Poreč, Pulu, Motovun, ali i unutrašnjost Istre. Nakon Istre, putovanje se nastavlja na Kvarneru (6. – 8. prosinac) gdje će kineski novinari obići Opatiju, Lovran i Rijeku.  

Tijekom boravka u hrvatskim destinacijama kineski će novinari, osim razgledavanja znamenitosti, sudjelovati i prisustvovati pripremljenim manifestacijama i programima kao što su adventska događanja, manifestacije i dr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ press | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close