VijestiTurizam

HTZ osvojio Grand PRix HUOJ-a za komunikacijski projekt sa slavnim fotoreporterom Yurijem Cortezom

Hrvatska turistička zajednica osvojila je prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt „Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj“.


Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja satisfakciju i motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte“, poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić zahvalivši se svom timu unutar HTZ-a, ali i svim djelatnicima sustava turističkih zajednica koji su omogućili da Hrvatska i hrvatski ljudi ostanu u lijepom sjećanju obitelji Cortez.

Direktor Staničić se u govoru zahvalio i izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću, koji je osvojio Grand PRix za komunikatora godine, jer nagrađeni projekt Hrvatske turističke zajednice ne bi bio moguć bez hrvatskih nogometaša koji su u Rusiji ostvarili povijesni uspjeh i u vatrenom slavlju „srušili“ fotoreportera AFP-a Yurija Corteza.

Lijepa vijest o nagradi stigla je i do samog Corteza koji je još jednom izrazio veliku zahvalnost na gostoprimstvu.

Hvala svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina, izjavio je Cortez, dodavši kako će našu zemlju sigurno opet posjetiti.

Dodajmo kako je u istoj kategoriji, uz Hrvatsku turističku zajednicu, nagradu osvojio i projekt „Dani medijske pismenosti“ proveden od strane Agencije za elektroničke medije s UNICEF-om Hrvatska, dok je u finalu bio i projekt „zaGOspodarimo otpadom“ Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Svečana dodjela nagrada održana je u Kaptol Boutique Cinema, gdje su dodijeljene nagrade u 10 kategorija, kao i posebne nagrade za razvoj struke, za najbolju agenciju za odnose s javnošću, za komunikatora godine te za antikomunikatora godine.

 

Foto: Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću / Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close