TechIzdvojeno

HT ima problema u cijeloj Hrvatskoj, nisu dostupni čak ni brojevi Hitne pomoći

Hrvatski telekom (HT) izvijestio je u utorak da od prijepodneva bilježe poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži Hrvatskog Telekoma zbog problema na signalnim čvorovima.


“Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklonu poteškoća. Očekujemo normalizaciju u najkraćem mogućem roku. Do tada preporučamo vam da se za pozive koristite aplikacijama kao što su WhatsApp, Viber… Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti i zahvaljujemo se na razumijevanju”, poručili su iz Telekoma.

Zbog tehničkih problema Hrvatskog telekoma, sve fiksne telefonske linije zagrebačkih hitnih službi –  vatrogasaca i hitne pomoći trenutno nisu dostupne. Grad Zagreb osigurao je besplatan broj telefona za građane s područja grada Zagreba, na kojem su dostupni i zagrebački vatrogasci i hitna pomoć.

Od prijepodneva bilježimo poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži Hrvatskog Telekoma zbog…

Gepostet von Hrvatski Telekom am Dienstag, 29. September 2020

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close