NacionalnaPolitikaIzdvojeno

HSP u Gospiću održao Izvanredni sabor stranke

ODALI POČAST ANTI STARČEVIĆU

Tristotinjak izaslanika, članova stranke, okupilo se jučer u Pučkom otvorenom učilištu dr. Ante Starčevića u Gospiću na Izvanrednom saboru Hrvatske stranke prava na nacionalnoj razini.


Kako kaže predsjednik ove stranke Karlo Starčević ovim saborom u Gospiću željelo se odati počast utemeljitelju stranke, Ocu domovine dr.Anti Starčeviću.

Želi se ojačati predsjedništvo stranke uoči nadolazećih parlamentarnih izbora i poslati  poruku da HSP nosi jedan novi imidž, da to nije konzervativna stranka s nekim ljudima na margini društva, kao što je hrvatska politička zajednica pokušala stranku gurati na marginu desničarenja ili nacionalističkih orjentacija – kaže Starčević i dodaje da je HSP jedina središnja, državotvorna stranka u Hrvatskoj.

Ona se kroz 150, 160  godina davala i predavala za hrvatsko državotvorstvo. Starčević kaže da su trenutno pravaši na putu pridruživanja jer je veliki broj članova Hrvatske čiste stranke prava i Hrvatske stranke prava Ante Starčević prešao u HSP, u sljedećih 30 dana doći će i do službenog ujedinjenja,a onda će HSP pokazati moć jer državotvornih glasača u Hrvatskoj je više od 25%. A kada iz svake županije barem jedan pravaš uđe u hrvatski državni  Sabor onda će i Hrvatska konačno krenuti pravim putem. Inače, kako je rečeno, svi koji žele uspješnu, bogatu i prosperitetnu Hrvatsku su dobrodošli jer im HSP nudi suradnju,a sve za dobrobit ljudi.

Na Saboru su bili i brojni branitelji, neki od njih bili su i na ličkom bojištu. Na HSP-ov om Saboru bio je i arhiepiskop Hrvatske pravoslavne crkve otac Aleksandar.

Više čitajte na Lika express. Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close