Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

HSLS-ova Sanja Rukavina predstavila kandidaturu za gradonačelnicu Gospića

Sanja Rukavina, kandidatkinja Hrvatske socijalno liberalne stranke za gradonačelnika Gospića i nositeljica liste za vijeće grada Gospića, predstavila je danas svoju kandidaturu i svoje glavne suradnike.


Ja sam u ovome gradu provela puno vremena, iz ovoga grada sam, ovdje žive moji prijatelji i poznanici. Danas je težak trenutak za ovaj grad, to možemo vidjeti iz toga da se prodaju deseci kuća stvaranih generacijama i obnavljanih iza svakog rata. Naši sugrađani napuštaju grad“– pomalo pesimistično je otvorila predstavljanje svoje liste za nadolazeće lokalne izbore HSLS-ova Sanja Rukavina.

Ona ističe da svojim znanjima i vještinama želi doprinijeti da se situacija promjeni. Smatra da se mora promjeniti stav da je koruptivno djelovanje jedini način opstanka i života, te da se mora poraditi na stvaranju javnih politika koje će biti na dobrobit svih stanovnika i lokalnih poduzetnika. Kaže da će za gospodarski i društveni razvoj grada trebati puno truda i vremena, a ona će se kao gradonačelnica u naredne 4 godine posvetiti gradu i samo gradu.

Kandidatkinja za zamjenika gradonačelnika grada Gospića je Ivana Kaleb Asić, rođena Šibenčanka koja je u Gospić došla prije 16 godina. Kaže, zavoljela sam ovaj grad i odlučila ostati. Ona je diplomirana učiteljica razredne nastave, no u politiku dolazi iz novinarske branše, odnosno u njenom konkretnom slučaju s Radio Gospića na kojemu je dobila otkaz. Smatra da je tijekom novinarskog rada upoznala rad gradske uprave, te živeći u Gospiću shvatila njegove probleme. “

Sanju Rukavinu podržavam jer duboko vjerujem da je upravo Sanja prava osoba za provođenje pozitivnih promjena u našoj sredini, koja je negativnom selekcijom kadra gospodarski pala,ali i klonula duhom. Stoga i svoj politički angažman shvaćam na isti način, te zajedno sa Sanjom želim doprinositi boljitku grada Gospića i svih njegovih građana. “- kaže Ivana Kaleb Asić.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Gospića je i Bariša Dejanović. On, kao višegodišnji, uspješni  poljoprivrednik smatra da se puno može napraviti sa sredstvima iz Europske Unije. Više će moći napraviti bude li zamjenik gradonačelnika. Smatra da se kroz poljoprivredu i finalizaciju proizvoda može doći do novih radnih mjesta. “Čovjek mora biti čovjek, i to je moja poruka političarima,ali i svima nama“, kaže Dejanović.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close