VijestiSportZdravljeTurizam

Na Hrvatskom radiju u eteru počelo otkrivanje detalja o LIKA CAVE TREKK-u

LIKA CAVE TREKK je najavljeno sportsko-humanitarno događanje koje će se održati 23. srpnja u centru Like, destinaciji koje se nalazi na pola puta između Zagreba i Splita – ličkoj Grabovači.

Nakon što je JU Pećinski park Grabovača informacije objavila na svojim službenim web stranicama te Facebook stranici, informacija se počela širiti Likom i Hrvatskom neočekivanom brzinom. Nakon što su Facebook fanovi Pećinskog parka Grabovača počeli masovno share-ati najavu, isto su prenijeli i mnogi hrvatski portali.

Jučer je LIKA CAVE TREKK zaživio i u eteru. U emisiji Drugi dio dana, Dubravke Družinec Ricijaš, predstavljen je projekt od strane Katarine Milković iz Grabovače. U opuštenom razgovoru istaknut je humanitarni karakter cijelog događanja i sudjelovanje Zaklade Ana Rukavina, kao i da je riječ o službenoj utrci Trekking lige koja je međunarodno poznata pa se očekuje i međunarodni karakter utrke.

Iako je najavljeno mnogo zanimljivosti, istaknuti ćemo onu da natjecatelje na ličkoj utrci umjesto vode na kontrolnim točkama čekaju napitci od ljekovitog bilja, a nakon natjecanja ličke delicije.

Poslušajte snimku s Drugog programa Hrvatskog radija.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: HRT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close