SportIzdvojeno

Hrvatski Savez Hodanja i Prilika Grupa potpisali Sporazum o suradnji na rijeci Gackoj

USUSRET 3. FESTIVALU

Hrvatski Savez Hodanja i tvrtka PRILIKA GRP d.o.o. potpisali su Sporazum o suradnji ususret Hrvatskom Festivalu Hodanja 2021. godine, na rijeci Gackoj


Sporazum je potpisan povodom nadolazećeg događanja, a rezultat je višegodišnje suradnje između organizatora i agencije. Naime, agencija Prilika Grupa je vodila razne komunikacijske aktivnosti događanja od prve godine Hrvatskog Festivala Hodanja, i ovo je bio logičan ali novi korak ka širenju uspješne suradnje koji će donijeti dodatni komunikacijski doseg samom događanju – piše Prilika Grupa. 

Ispred Hrvatskog Saveza Hodanja, Sporazum o suradnji je potpisao Ivica Radošević, a potpisivanje je izvršeno na autentičnoj lokaciji nedaleko Grada Otočca, jednoj od lokacija gdje će se 3. Festival održavati. Riječ je o prelijepoj rijeci Gackoj – lokaciji Šatrići, koja se nalazi i na jednoj od ruta ovogodišnjeg Hrvatskog Festivala Hodanja gdje će stotine prijavljenih hodača iz Hrvatske i Europe, prošetati 4. i 5. rujna tijekom dana.

Potpisivanju su prisustvovali direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević, direktor tvrtke Lika Travel d.o.o. Mile Milković, te direktorica Prilika Grupe Ana Vuković.

Povodom potpisivanja ove suradnje, vlasnik Prilika Grupe Ante Fumić istaknuo je:

Važno je podržavati projekte iz Ličko-senjske županije koji su u kratkom roku postali ozbiljno nacionalno događanje. Hrvatski Festival Hodanja primjer je takve priče iz Ličko-senjske županije, i iznimno nam je zadovoljstvo da će Prilika Grupa i ove godine provoditi komunikacijske aktivnosti na nacionalnoj i međunarodnoj razini za Hrvatski Festival Hodanja, te podržati cijelo događanje putem portala Lika Club i magazina The Plitvice Times. Organizacijski tim Hrvatskog Festivala Hodanja je odličan, pa ne sumnjamo da će cijela priča tehnički i ove godine biti kvalitetna. Ispred Prilika Grupe se zahvaljujem organizatorima na povjerenju i dugoročnoj kvalitetnoj suradnji.

O FESTIVALU

Hrvatski festival hodanja u organizaciji Hrvatskog Saveza Hodanja, Turističke Zajednice Ličko-senjske županije i Lika travel d.o.o. održava se svake godine prvi vikend u rujnu Gospiću i Otočcu po tri rute u svakom gradu. Više o Festivalu možete pratiti na web stranici www.croatiawalk.com i Facebook stranici Hrvatski Festival Hodanja/Croatian Walking Festival.


 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Josip Durdov, Lika Club

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close