VijestiSport

Hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja održao svoj prvi motivacijski govor

U utorak, 17. siječnja 2017. godine, s početkom u 13 sati, najtrofejniji hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja u LifeClass Termama Sveti Martin održao je motivacijski govor međimurskim poduzetnicima, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave te akademske zajednice.


Više od tridesetak zainteresiranih pomno je pratilo životnu priču Mihovila Španje, 32. godišnjeg hrvatskog paraolimpijca rodom iz Dubrovnika. Mihovil se zbog dijagnoze dječje paralize počeo baviti plivanjem i u svojih 14 godina plivačke karijere čak 16 puta oborio svjetski rekord, te je četverostruki europski i svjetski prvak i osvajač četiri paraolimpijske brončane medalje na paraolimpijskim igrama u Ateni i Londonu.

Želja mu je u poslovnom svijetu prenijeti onu strast i radnu etiku koju je imao u bazenu gotovo 15 godina, što su mu ovom prilikom omogućile Terme Sveti Martin. Tema motivacijskog govora bila je „Kako se motivirati nakon uspjeha?“, a upravo je to pitanje koje si postavlja veliki broj uspješnih poduzetnika. Mihovil je iskoristio svoje iskustvo iz sporta kako bih pomogao onima kojima nedostaje motivacije u ostvarivanju daljnjih ciljeva.

Bilo je pravo zadovoljstvo susresti se i izmijeniti iskustva s uspješnim poduzetnicima iz ove regije koja slovi kao “mala Švicarska” radi načina rada i poslovanja, kao i konkurentnosti na međunarodnom tržištu. Zahvalio bih se u prvom redu prvom čovjeku terma Sveti Martin, gospodinu Branimiru Blajiću na pozivu i nadam se kako je predavanje o uvijek aktualnoj temi svima bilo zanimljivo i primjenjivo u praksi”, riječi su Mihovila Španje nakon održanog govora.

Da bi u svom naumu uspio, pokrenuo je vlastiti brand „MihoWill“ koji simbolizira valove te uspone i padove u životu, ali prvenstvenu volju (Will) koja je važna za ostvarenje svakog zadanog cilja i postizanje pozitivnih rezultata na poslu, u sportu i svakodnevnom životu. Cilj govora bio je pronalazak motivacije za osobni i poslovni razvoj, a sigurni smo da su njegove riječi bile dobar početak da se svi prisutni zapitaju koji je izvor njihove poslovne i privatne motivacije nakon ostvarenih uspjeha.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close