Scena

Hrvatski klubovi u TOP 100 najboljih na svijetu! Pogledajte koji su

Svake godine DJ Mag sastavlja popis najboljih noćnih klubova. Neki od klubova su veliki objekti, dok drugi jednostavno znaju kako ugostiti pravog DJ-a i producenta.


DJ Mag popis temelji na korisničkim glasovima što znači da popis odražava klubove u kojima ljudi doista uživaju. Sva četiri kluba iz Hrvatske koji su posjetitelji odabrali nalaze se na trenutno najpopularnijoj ljetnoj klupskoj i festivalskoj destinaciji, jadranskoj obali. Na 86. mjestu smjestio se Revelin koji se nalazi unutar dubrovačkih zidina pa vjerujemo da to daje posebnost ovom klubu, naravno uz jako dobre izvođače koji tamo gostuju od kojih se većina vrlo rado i vraća. Ovo ljeto se u sklopu Revelin Festivala vraća Roger Sanchez, a na otvaranju DU-EL FEST-a nastupiti će Fedde le Grand koji je na ovom festivalu nastupao i posljednjih nekoliko godina.

Aquarius se smjestio na sredinu ljestvice (53. mjesto) i dom je Hideout festivala, Fresh festivala, DJMag-ovog Beach Festivala i Sonusa.

Na 37. mjestu smjestio se još jedan klub sa plaže Zrće, Noa Beach Club koji se na svojoj facebook stranici zahvalio svim posjetiteljima jer su zahvaljujući njihovim glasovima dospijeli na visoku poziciju DJ Magove ljestvice.

Na visokom 20. mjestu nalazi se Papaya koja ove godine slavi ni manje ni više nego dvadeset godina postojanja, a osim Sonusa, Hideouta i Fresh festivala, ovo ljeto ugostiti će Croatia Rocks Festival 2015 te Barrakud festival.

Tekst: klubikon.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close