TurizamIzdvojeno

Hrvatski Festival Hodanja na generalnoj skupštini u Norveškoj svečano primljen u obitelj IML-a

Nakon što je početkom kolovoza objavljena vijest kako je Hrvatski Festival Hodanja postao članom IML obitelji, odnosno dio svjetske asocijacije hodanja, jučer iz Norveške stiže još lijepih vijesti.


Naime, na generalnoj skupštini IML-a u Norveškom Verdalu Festival je i službeno, svečano primljen u obitelj IML-a, gdje je zastavu u ime organizatora Festivala preuzeo direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević.

“Hvala IML-u, Veri iz Blankenberge i Gilles iz Chanotnnaya što su prepoznali naš festival vrijedan IML-a.“, poručili su na službenoj stranici.

Veliko je ovo priznanje za cijeli tim koji već nekoliko godina marljivo radi kako bi zadovoljili sve postavljene standarde koji du potrebni da bi se postalo dio ove ugledne sportske obitelji.

Festival se održava idući vikend u Gospiću i Otočcu uz sudjelovanje velikom broja sudionika iz Hrvatske i inozemstva.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatski Festival Hodanja/Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close