Scena

Hrvatski bend FOR objavio prvi video spot

Koncertno aktivni od početka 2014., hrvatski akustični bend F O R tek je sredinom svibnja ove godine objavio svoj prvi studijski album ‘The Sun Will Shine’ pri diskografskoj kući Sipa Music.


Prvi singl ‘Into My Nightmare’ sada je dobio i pripadajući video spot gdje su ulogu redatelja preuzeli Goran Berović i Saša Welles. Njihov prvi spot prošaran je mračnijim tonovima gdje kontraste radi interakcija frontmena benda Tomislava Malagurskog i plesačice Maje Mavar.


Tomislava su već su ranije prozvali hrvatskom inačicom Johnnyja Casha, ukoliko je to ikako moguće biti. Njegov specifičan i hipnotizirajući vokal savršeno se spaja s glazbom koju stvara zajedno s ostatkom benda, Slavenom Špoljarićem na osmožičanoj Brahms gitari koja se također pojavljuje u spotu, Miodragom Prelecom na bas-gitari i Franom Homenom na bubnjevima i udaraljkama.


F O R su dosad održali preko 30 javnih nastupa. Među njima istaknuti su koncerti u sklopu Good Vibrationsa u Vintage Industrial Baru, Akustike (Rockmark, Tunel, SuperUho festival), u križevačkom Klubu kulture (Crosstown Music Festival), na festivalu Gričevanje u Zagrebu kao predgrupa Pips, Chips&Videoclips te koncert u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Aktualnim singlom ‘Into My Nightmare’ F O R je publici odlučio pružiti ono što radi najbolje – iskrenu, nepretencioznu i snažnu pjesmu na engleskom jeziku prkoseći raznim predrasudama.
Ovdje možete pogledati videospot:

Službena Facebook stranica benda: for.band.official


Tekst: Ivana Lulić
Foto: facebook
Video: youtube

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close