GlazbaIzdvojeno

“Hrvatska se ne pobjeđuje” – poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos pred EURO 2020

Cigarilos je hrvatski bend koji se prvi put predstavlja s navijačkom pjesmom “Hrvatska se ne pobjeđuje” u kojoj su ugostili trenera svih trenera, Miroslava Ćiru Blaževića.


Cigarilos je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a čine ga ljudi koji su sveprisutni na glazbenoj, ali i društvenoj sceni: Marin Rončević (pjevač i frontmen), Mislav Sirovina (pjevač, producent i skladatelj, Marko Vicković (multiinstrumentalist, producent i skladatelj) i Franjo Valentić (producent i skladatelj).

Frontmen sastava je ujedno i popularni hrvatski TikToker koji ima 137 000 pratitelja, odrastao je u Švicarskoj, a danas živi u Hrvatskoj. Koncept Cigarilosa je snimati pjesme s glazbenicima iz Hrvatske i zemalja u okolici, u novom aktualnom zvuku s gostujućim ili solističkim izvedbama. Već ovo ljeto namjeravaju izbaciti novi singl s gostom iznenađenja.

“Hrvatska se ne pobjeđuje”, snažna je poruka Ćire Blaževića i Cigarilosa pred EURO 2020 na koje hrvatska reprezentacija dolazi sa srebrnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dva tjedna su ostala do prvenstva, stoga je ovo i najveća podrška Vatrenima na još jednom putu do apsolutne pobjede.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close