GlazbaIzdvojeno

“Hrvatska se ne pobjeđuje” – poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos pred EURO 2020

Cigarilos je hrvatski bend koji se prvi put predstavlja s navijačkom pjesmom “Hrvatska se ne pobjeđuje” u kojoj su ugostili trenera svih trenera, Miroslava Ćiru Blaževića.


Cigarilos je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a čine ga ljudi koji su sveprisutni na glazbenoj, ali i društvenoj sceni: Marin Rončević (pjevač i frontmen), Mislav Sirovina (pjevač, producent i skladatelj, Marko Vicković (multiinstrumentalist, producent i skladatelj) i Franjo Valentić (producent i skladatelj).

Frontmen sastava je ujedno i popularni hrvatski TikToker koji ima 137 000 pratitelja, odrastao je u Švicarskoj, a danas živi u Hrvatskoj. Koncept Cigarilosa je snimati pjesme s glazbenicima iz Hrvatske i zemalja u okolici, u novom aktualnom zvuku s gostujućim ili solističkim izvedbama. Već ovo ljeto namjeravaju izbaciti novi singl s gostom iznenađenja.

“Hrvatska se ne pobjeđuje”, snažna je poruka Ćire Blaževića i Cigarilosa pred EURO 2020 na koje hrvatska reprezentacija dolazi sa srebrnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dva tjedna su ostala do prvenstva, stoga je ovo i najveća podrška Vatrenima na još jednom putu do apsolutne pobjede.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close