Sport

Hrvatska u polufinalu igra sa Srbijom

Naši su košarkaši dobili Litvu rezultatom 90-81, čime su osvojili prvo mjesto u svojoj skupini. U noći sa srijede na četvrtak u 3:15 nemojte spavati. Probudite i susjede slobodno, polufinale Igara samo je jedan korak daleko


Prije mjesec i pol dana u Torino je košarkaše na kvalifikacijski turnir ispratila šačica ljudi. U srijedu će ih gledati cijela država, cijela Europa, cijeli svijet – jer se za polufinale OI-ja bore protiv Srbije!

Hrvatska je pobjedom protiv Litve 90-81 osvojila prvo mjesto u skupini B. Izbor je bio prilično jednostavan, poraz bi nas gurnuo na SAD u četvrtfinalu, no tamo smo sad poslali Argentince, dok će Litavci na Australiju, a Španjolci na Francuze. Izabrano društvo, najboljih osam na svijetu, a naša je košarkaška selekcija unutra. Niti godinu dana poslije debakla s Česima na Eurobasketu u Francuskoj.

Pročitajte više na 24sata.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: objektivno

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close