Turizam

HRVATSKA PARFEMSKA KUĆA predstavlja kolekciju parfema posvećenu hrvatskim regijama, gradovima i otocima!

Svaki kutak Hrvatske odiše nekom posebnom energijom, svako mjesto priča svoju priču, a sve ih povezuje ljepota koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Upravo ta ljepota bila je Tomislavu Vrbanecu, glavnom parfumeru u Hrvatskoj Parfemskoj Kući i čovjeku koji stoji iza mnogih hrvatskih i svjetskih brendova parfema, inspiracija da pretoči djeliće naših gradova, otoka i regija u bočice parfema.

Kad putujete Hrvatskom, jednostavno ne možete ostati ravnodušni na ljepote na koje nailazite. Od kopna, do jadranske obale, toliko je stvari, mjesta, prirodnih fenomena koji vas jednostavno tjeraju da napravite nešto posebno i odate im priznanje. Tako se i rodila ideja o parfemima posvećenima hrvatskim gradovima i otocima, govori Vrbanec.

Kako mirišu hrvatski gradovi i otoci?

Svoje parfeme zasad je dobilo 8 gradova – Dubrovnik, Opatija, Split, Pula, Zadar, Šibenik, Osijek i Varaždin, zatim 9 otoka – Krk, Cres, Lošinj, Rab, Pag, Vir, Hvar, Brač i Vis, te 4 regije – Dalmacija, Istra, Slavonija i Kvarner.

Svaki od ovih parfema je poseban, drugačiji i dočarava mirise koji karakteriziraju mjesto kojem je posvećen. Parfem posvećen Zadru, kažu iz Hrvatske Parfemske Kuće, inspiriran je mirisima mora s Morskih orgulja, višnjom Maraskom i začinjen suncem, za Opatiju je inspiracija pronađena u mirisnom simbolu Opatije, cvijetu kamelije za koji se kaže kako je spoj ljepote anemone, elegancije ruže te profinjenosti orhideje, Varaždin je parfem dobio zahvaljujući Dravskoj šumi prepunoj raznih biljnih vrsta, kao i ljepoti bijele topole…

Na otoku Lošinju inspiracija je bio miomirisni vrt s mirisima naranče, mandarine, kadulje, mirte, limuna, lavande, ružmarina, dok su za Brač inspiracija bili mirisi ljekovitog bilja. Svaki od gradova i otoka dobio je svoj, jedinstveni miris.

Htjeli smo da Hrvatska dobije jedinstven suvenir, nešto što će naši gosti moći s veseljem i oduševljenjem ponijeti kući za poklon obitelji, prijateljima, kolegama…ali i kupiti sebi, jer ovaj parfem nije običan suvenir. U njemu se nalaze najfinije esencije koje ovu kolekciju parfema čine uistinu kvalitetnom, elegantnom i posebnom, kaže Tomislav Vrbanec.

Sve o parfemima iz nove kolekcije saznajte OVDJE.

Kolekciju je moguće nabaviti u web shopu Hrvatske Parfemske Kuće.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close