SportGrad Zagreb

Hrvatska metropola ovoga će vikenda ugostiti najbolje karatistice svijeta

Hrvatska metropola ovoga će vikenda po 13. put ugostiti najbolje karatistice svijeta. Karate klub Princ u suradnji s Hrvatskim karate savezom i Zagrebačkim karate savezom, u subotu, 7. studenog 2015. godine organiziraju veliku tradicionalnu međunarodnu karate priredbu pod nazivom Zagreb Karate Fest-TOP TEN


Priredba se sastoji od dva natjecanja, TOP TEN za žene (s početkom u 19.30 sati) i Otvoreno prvenstvo Zagreba (s početkom u 9.00 sati), na kojem se predviđa nastup oko 500 natjecatelja od mlađih uzrasta do seniora iz više zemalja.

Cilj priredbe je afirmirati Republiku Hrvatsku i Grad Zagreb u svijetu, te afirmirati karate sport u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu.

Vrhunska karate priredba – TOP TEN jedinstvena je i najjača manifestacija za žene na svijetu, a okupit će sam vrh karate svijeta, 10 aktualnih seniorskih osvajačica medalja sa Svjetskog i Europskog prvenstva. Nastupit će predstavnica Rusije – Inga Sheroziia, predstavnica Egipta – Shymaa Alsayed, predstavnica Turske – Meltem Hocaoglu, predstavnica Slovačke – Viktoria Semanikova, predstavnica Ukrajine – Anita Serogina, predstavnica Srbije – Sanja Cvrkota, predstavnica Francuske – Lucie Ignace, predstavnica Crne Gore – Marina Raković, te dvije predstavnice Republike Hrvatske – Maša Martinović i Ana Lenard.

Više čitajte na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close