VijestiScena

Hrvatska Megan Fox u novom spotu grupe Gea

Najnoviji singl grupe GEA čiji su nastupi rasprodani mjesecima unaprijed nosi naziv “Na mome nebu” i njen nastanak prati zanimljiva priča.


Naime, pjevač grupe Igor Drvenkar, koji je ove sezone zahvaljujući iznimnim glasovnim sposobnostima nastupao u najgledanijoj TV emisiji u Hrvatskoj A strana, prvi put se okušao kao kompletni autor. Inspirirala ga je prekrasna Deniss Grgić, likovna umjetnica i model koja frapantno sliči američkoj glumici Megan Fox pa su je mediji proglasili njenom dvojnicom.

Videospot snimljen u režiji Paola Gentilinija odlično prenosi mističnu atmosferu pjesme. Prizore razorenog grada punog beznađa efektno zamjenjuje prikaz anđela nade u obliku prekrasne žene koja nagovješta sretnije dane. Napuštena tvornica u Rovinju poslužila je kao idealna kulisa ovog artističkog videospota čije snimanje je pratila odlična zabava cijele ekipe okupljene na setu. Baš po toj pozitivnoj energiji grupa GEA je poznata brojnoj publici koja je imala priliku čuti njihove live svirke.

Bend uskoro objavljuje novi album na kojem će biti već poznati hitovi “Još te mogu iznenaditi”, “Želim ti”, “Ti si ona koju tražim”, “Pjesma ljubavna”, ali i sasvim nove pjesme koje romantičnim tekstovima, pamtljivim melodijama i sjajnom produkcijom dopiru do srca publike.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close