Sport

Hrvatska košarkaška reprezentacija dobila je novog izbornika

Hrvatska košarkaška reprezentacija dobila je izbornika već jučer, to je potvrdio i HKS svojim priopćenjem, no danas su na službenoj pressici predstavili Acu Petrovića, kao čovjeka koji će Hrvatsku ovo ljeto pokušati odvesti na Igre u Rio.


Nakon odbijanja vlasnika Kutxe Laboral, da Hrvatskoj prepuste Velimira Perasovića, Dino Rađa i ostatak Stručnog savjeta ostali bez prvog i jedinog izbora za izbornika i plan B počeli su tražiti u vlastitom dvorištu. S mnogo imena se špekuliralo, no kao glavni favorit istakao se Aco Petrović, koji je i sam rekao da će privremeno doći pomoći, usprkos obavezama u Ciboni.

Petrović je dva puta bio izbornik Hrvatske, na EP 1995. vodio je reprezentaciju do brončane medalje, te od 1999. do 2001. Kasnije je sjedio i na klupi Bosne i Hercegovine. Trenirao je Cibonu, Zadar i Cedevitu, s kojom je izbori Final Four Eurokupa. U Španjolskoj je vodio seviljski San Fernando, Caprabo iz Lleide, a u Italiji Carifac iz Fabriana, te Euroridu iz Scafatija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: n1info.com | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close